Camping
Camping
Camping
Camping
Camping
Camping

Midsommarafton 2024

Midsummer

Midsommarafton 2024

Snart är det äntligen dags för midsommarfirande och vi hoppas att vädergudarna är på vår sida i år, precis som ifjol.

Lite hålltider för midsommarafton:

kl 12.00 träffas vi utanför receptionen/butiken och åker och plockar blommor med barnen. Vi leker och fikar tillsammans där vi plockar blommor. För att undvika att bränna sig på brännässlor och kunna vara med på lek är det bra om barnen inte är barbent. Alla barn lämnar namn och telefonnummer till en vuxen ansvarig person, det lämnas till Linus som är ansvarar för utflykten. Eventuella allergier meddelas i god tid innan, så vi har något smaskigt med oss till alla.

För att alla barn ska kunna få följa med är vi tacksamma om vuxna med bil har möjlighet att följa med. Ifjol var vi mååånga barn!

kl 14.30 klär vi midsommarstången tillsammans. Kom och hjälp till – för att vi ska komma igång med firandet i tid är det viktigt att vi får så mycket hjälp vi bara kan! Det är en mysig stund och för dem som vill skaffa sig en bra plats på uteserveringen rekommenderas att vara i tid.

kl 15.00 är det dags för sommarmusik och dans kring midsommarstången! Förbered er på både underhållning och härlig musik under ledning av underbara Kattis. Det ryktas om att grisen, räven eller grodan kommer (eller kanske alla tre?) och bjuder alla barn på glass och godis.

Efter dansen bjuder Kattis upp till allsång på uteserveringen – beställ någon gott i glaset och sjung med, sånghäften fixar vi!

Restaurangen har under dagen erbjudande på en smarrig midsommartallrik bestående av 2 sorters sill, ägg med räkor, pastrami med krämig sommarsallad, gravad lax med hovmästarsås, spare ribs, pastej, cornichonsgurka, smör, bröd och ost för 229 kr. Restaurangen serverar också à la carte. Boka bord på 060-345 98, via mail info@bergafjarden.nu eller via hemsidan bergafjarden.nu.

På sommarens kanske allra största dag, midsommardagen, har vi erbjudande och underhållning i restaurangen. Vi kör en repris på succén ifjol då Janne Öhrlund var hos oss. Det börjar bli fullt på middagssittningen, så passa på att boka bord på 060-345 98, via mail info@bergafjarden.nu eller via hemsidan bergafjarden.nu.

Andra evenemang

31
maj

Travmiddag för V75

Nu är det dags för V75-gänget att börja ses igen och vi inleder med en travmiddag!
26
maj

Mors dag

Fira mamma hos oss med vår populära Mors dags-meny! Boka bord på 060-345 98. Varmt välkomna!

Drinklista

Drinkar

Prova någon av våra 8 sorters gin
Cuba Libre – Havana club, cola och citron
P.S. – Absolut pears, sprite och citron
Vodka Red Bull
Black Russian – vodka, kahlua
White Russian – vodka, kahlua och mjölk
Mojito – havana club, socker, lime, soda och mynta
Strawberry Mojito
Årets Sommardrink – absolut watermelon,sprite lime
Aperol Spritz – aperol, mousserande

Shots

Minttu – black, peppermint, karamell
Sour Fish – cola, strawberry
Dos Mas – fireshot, mex shot, kiss shot
Koskenkorva – salmiaki, ginger

Avec

Drambuie
Calvados Boulard
Xanté
Sambuca
Bayleys
Kahlua
Seve Fournier
Strega
Dom Benedectine
Cointreau
Disaronno
Grönstedts Monopole